Wat kost een tekstschrijver?

Even serieus nu.

Voor schrijfopdrachten hanteer ik een uurtarief van € 65,- per uur (ex. BTW). Vooraf geef ik een inschatting van het aantal uur dat ik denk met de opdracht bezig te zijn. Daarnaast ben ik overigens niet vies van een vaste prijsafspraak voor een artikel of project.

Voor het bedenken, schrijven en maken van (bedrijfs)films werk ik vaak samen met anderen en kom ik niet weg met het volprezen uurtje-factuurtje. Hiervoor gelden prijsafspraken per project, afhankelijk van de aard en omvang.

Hoe dan ook, in alle gevallen geef ik graag zo snel mogelijk duidelijkheid over de totaal te verwachten kosten.

Een eerste gesprek, inclusief groepsfoto, is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Op basis van ons eerste gesprek:
1. Stuur ik een offerte, met daarin het aantal uur dat ik verwacht bezig te zijn.
2. Ontvang ik een offerte, met daarin het aantal uur dat ik word geacht bezig te zijn.
3. Stuurt niemand iets en heb ik geen idee wie er dan een aantal uur mee bezig gaat zijn.

Op zoek naar de goedkoopste tekstschrijver? Klik dan hier.

Tarieven

Goeie Tekst
39,-per uur
 • Weinig spelfouten
 • Goeie Boodschap
 • Standaard Lettertype
 • Nauwelijks grappen
 • n.v.t
Prima Tekst
55,-per uur
 • Geen Spelfouten
 • Prima Boodschap
 • Prima Lettertype
 • Redelijke grappen
 • N.v.t.
Mooie Tekst
65,-per uur
 • Geen Spelfouten
 • Mooie Boodschap
 • Mooi Lettertype
 • Goede grappen
 • Sfeerfoto
Top Tekst
100,-per uur
 • Geen Taalfouten
 • Superieure Boodschap
 • Lettertype naar keuze
 • Inclusief alinea's
 • Op Rijm